Glascoating auto

Houd je jouw auto graag zo lang mogelijk mooi? Dan zijn er een aantal manieren hoe je de lak van je auto langdurig mooi houdt. Je kunt bijvoorbeeld zelf je auto wassen met een geschikte shampoo. Maar je kunt ook een stapje verder gaan door glascoating voor de auto te laten uitvoeren. Met deze speciale coating wordt je lak beschermd. Is de lak van je auto vies? Dan kun je deze ook eerst laten reinigen met car detailing, waar ook al glascoating auto bij in zit. 

Waar beschermd glascoating voor de auto tegen?

Glascoating voor de auto is een speciale beschermlaag die aangebracht wordt om de lak te beschermen. Wanneer je de lak van je auto niet beschermt, is het namelijk mogelijk dat Uv-licht, straatvuil en pekel de lak van je auto ernstig beschadigen. Dit zou jammer zijn want het repareren van de lak van je auto is vaak vrij duur. Het is dus beter om beschadigingen in de lak door zon en invloeden vanaf de straat te voorkomen. Dit kan eenvoudig door een glascoating voor de auto te kiezen. Met een glascoating voor de auto wordt de lak beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Waarom specifiek glascoating van de auto?

Glascoating voor de auto biedt een sterke bescherming tegen veel invloeden van buitenaf. Wax kan hetzelfde doen. Wax beschermt de lak van je auto namelijk ook. Het verschil tussen wax en glascoating van de auto zit in de duur van de bescherming. Wax verdwijnt sneller van je auto door regen en wind, waar glascoating op de auto langer blijft zitten. Voor anderhalf jaar lang geniet je bij glascoating van de auto van optimale bescherming tegen schadelijke invloeden. Na deze tijd kan de glascoating nog steeds werken, maar zal niet optimaal presteren. 

Glascoating van de auto is onderdeel van car detailing

Wil je graag dat de glascoating nog langer meegaat? Dan kun je kiezen voor een dubbele beschermlaag. Door twee keer glascoating aan te brengen blijft de optimale bescherming van glascoating langer behouden. Wil je dat de lak van je auto niet alleen beschermd wordt, maar wil je ook dat je auto er weer als nieuw uitziet? Dan kun je ook car detailing overwegen. Bij car detailing zit glascoating vaak inbegrepen en passen ze dit toe na een uiterst grondige schoonmaak van je auto. Na car detailing zul je jouw auto niet meer terug herkennen en lijkt het alsof je in een nieuwe auto rijdt.