Concept van sterke gezonde rechtstreeks witte tanden op oude leeftijd. Close-up van portret van blij met een stralende glimlach vrouwelijke pensioen-of rentetrekker wijzen op haar perfect helder witte tanden, geïsoleerd op een grijze achtergrond​​​ foto
Maar het bewijs voor reiki zelf is innerlijk consistent, en ik zou zeggen dat als je een placebo krijgt en het vergelijkt met een werkelijke behandeling, op een schaal van 1-10, het waarschijnlijk een negen is. Het lichaam, geest en ziel zijn een natuurlijk evenwicht, en zo hoort het ook te zijn. Wanneer één element wordt vernietigd, wordt het evenwicht verstoord, en kunnen ziekte en kwalen optreden.
Oude erediensten gebruikten citroenen, limoenen, enz. als onderdeel van hun reinigingsritueel. De microben in het lichaam worden blootgesteld aan deze stoffen, en door het immuunsysteem als dode cellen naar buiten gebracht. In de lichaamsweefsels, met name het bloed en de lymfe, zijn de probiotica (goede bacteriën) geconcentreerd. Sommige beoefenaars gebruiken zwangere lavendel om het immuunsysteem te stimuleren. Er is een heemstgevoel (het aanvoelen van de lichaamstemperatuur) aanwezig, en sensaties van tintelingen en branderigheid treden op. Dit wordt de Ulrices Mass (Bovenlip) genoemd. Het wordt ingenomen met water, en als het een beetje zout is, om het slijmvlies te verstevigen.
Als men ziek is, kan de persoon niezen, keelpijn krijgen, of een algemene zwakte krijgen. Gewoonlijk wordt een goede emesis genomen om de ziekte te verminderen. U mag veel niezen, maar laat uw neus niet lopen, want niezen is zeer irriterend en kan het systeem doen geloven dat u ziek bent. Het is belangrijk om de slijmproductie te verminderen. U kunt dit doen door het volume van de lucht die u inademt te verminderen. Wanneer u de inname van lucht vermindert, zult u zeker eenMIR hebben, waardoor onvrijwillig gas vrijkomt (flatulentie). Dit gebeurt wanneer we lucht of slijm inslikken en meer winderigheid.
We weten allemaal hoe het is als we te veel eten en we ons opgeblazen en opgeblazen voelen. We vragen ons vaak af of dit gebeurt omdat we misschien te veel hebben gegeten en te veel zijn aangekomen. Het antwoord is ja, het is gewoon omdat we eten tot het punt van futloosheid, en niet worden uitgevoerd met een specifieke intentie om dat specifieke voedsel te richten.Luisteren naar je lichaam, als je vol zit, is het raadzaam om te stoppen met eten voor een tijdje. U kunt de druk op uw maag verlichten door eenvoudige actieve rustpauzes te doen. Wandelen, naar de natuur luisteren, wat lichte lichaamsbeweging doen kan helpen.
Probeer een arts te bezoeken die natuurlijke geneesmiddelen aanbiedt. Er zijn kruidendokters die een natuurlijke aanpak bieden. Vraagt u zich af wat natuurlijke geneesmiddelen eigenlijk doen? Het antwoord is het gebruik van kruidengeneesmiddelen om ziekten te behandelen, wat betekent dat er geen chemicaliën aan te pas komen, dus het is veruit een veiliger manier om ziekten te behandelen. Het gebruik van kruidengeneesmiddelen betekent dat de hele persoon wordt behandeld, niet alleen de symptomen. De arts behandelt de oorzaken van de ziekte, waardoor herhaling van de ziekte wordt voorkomen. Wanneer onze arts enige tijd besteedt aan het analyseren van de onderliggende oorzaak (oorzaken) van de ziekte of aandoening, is het veel gemakkelijker om de ernstige symptomen die daarvan het gevolg zijn te begrijpen en te behandelen. Kruidengeneeskunde betekent het nemen van natuurlijke kruiden om de taak te volbrengen, en er zijn geen bijwerkingen.