Twee Computer Flat Screen Monitors Ingeschakeld
ls u door uw computer bent mishandeld, kan het veel tijd kosten om over het oorspronkelijke probleem heen te komen.
Problemen die niet onmiddellijk thuis opgelost hoeven te worden, kunnen meestal opgelost worden nadat u uw systeem opnieuw hebt opgestart. Dit wordt mogelijk gemaakt door het uitvoeren van een systeem opstart scan. Op die manier kunt u al uw problemen gemakkelijk oplossen, en hoeft u niet naar een dure reparatiewerkplaats te gaan of uw computer naar de experts te brengen. De volgende tips voor online technische ondersteuning kunnen u helpen om uw pc gemakkelijk te repareren!
#1. Installeer een goede antivirus software.
Om van een virus of malware van uw systeem af te komen, moet u eerst een goede antivirussoftware installeren. Om zeker te zijn dat je de juiste krijgt, moet je de instructies van de antivirussoftware volgen. Het is belangrijk om uw antivirus bijgewerkt te houden tot de juiste specificaties, anders kan het opstartproces van Windows worden uitgeschakeld. U kunt ook uw antivirusinstelling wijzigen in automatische updates. Als uw antivirussoftware een standaard updatemethode instelt, probeer deze dan uit te schakelen, volg de stapsgewijze instructies die door de antivirussoftware worden gegeven. Als u al software op uw systeem hebt geïnstalleerd, initialiseer de software dan onmiddellijk om de bescherming van Windows 7 te activeren. Zorg ervoor dat de antivirussoftware die je op je computer installeert gecertificeerd is, anders zal de Windows 7 bescherming niet effectief werken.
#2. Firewall
Een firewall maakt deel uit van de firewallstructuur in uw computer. Het voorkomt de toegang van onbevoegden tot uw systeem. Gebaseerd op de beveiligingsconfiguratie van Windows 7, blokkeert de firewall de toegang tot alle programma’s behalve de essentiële taakingangen. Volg de stapsgewijze instructies om de Windows Firewall te openen.
#3. Antivirus software
In het geheugen bevindt zich de database die de antivirussoftware ondersteunt. Deze beheert alle programma’s en houdt ook de status van de software bij. De database is belangrijk omdat ze informatie geeft over de status van de antivirussoftware. De antivirussoftware moet regelmatig worden gewijzigd voor betere resultaten. U moet de beste antivirussoftware voor uw systeem downloaden.
#4. Autorun
Autorun is een bestand van het Windows besturingssysteem. Het bevindt zich in de map C:Windows:Systeem32 enkele minuten voordat het systeem wordt afgesloten. De autorun wordt uitgevoerd wanneer het systeem opstart. Elke poging om de autorun te elimineren kan resulteren in een fout.
Om de autorun te openen, moet u het systeem eerst afsluiten. Zonder het autorun-menu te zien, moet u op de tabbladen ‘Ctrl + Alt + Del’ drukken. Het zwarte scherm verandert in blauw, en het opstartmenu verschijnt. U kunt op een van de items in het menu klikken om het ‘Taakbeheer Venster’ te openen. Zodra het Taakbeheer venster is geopend, zoekt u naar de naam van het proces dat is gekoppeld aan het proces dat wordt beëindigd. Klik met de rechtermuisknop op het proces en kies ‘Taak beëindigen’ om het proces te doden.
#5. Het testprofiel verwijderen
Een testprofiel wordt automatisch aangemaakt wanneer u voor de eerste keer een nieuwe gebruiker aanmaakt. Als je meer dan één profiel hebt aangemaakt, verwijder dan alle volgende profielen.
#6. Laatste optie is het verwijderen van het profiel
Als u meer dan één profiel hebt aangemaakt, verwijder dan alle daaropvolgende profielen. Dit zal u helpen de systeemoverhead te verminderen wanneer uw computer het profiel elke keer laadt wanneer hij opstart. Als u er echter de voorkeur aan geeft het profiel bij het opstarten te gebruiken, kunt u de opstartprogramma’s zo instellen dat het profiel automatisch wordt geladen telkens wanneer u het systeem opstart. Dit voorkomt verspilling van systeembronnen en wijziging van de systeemsoftware.