Gratis stockfoto met aangenaam, aantrekkelijk, af
en van mijn grootste uitdagingen als consultant en business coach is bedrijven ervan te overtuigen van hun fiscaliteit af te komen en de verbintenis aan te gaan met hun leveranciers en klanten om van hun balansen en 56K’s af te komen en te beginnen meer waarde voor hun aandeelhouders op te bouwen. Het probleem ligt niet alleen bij de beleidsmakers, dit lijkt een fundamentele misstap te zijn van veel organisaties. Ik ben echter niet de enige. Veel adviesjongens, investeringsbankiers en financiële adviseurs komen naar me toe met opmerkingen als: “Zie je wel, de economische crash gaat niet over de verhuurders, het gaat over de RECHTE MENING over downloads”. Terug naar mijn argumentatie!
Home alone, happy songs and fabrics are more frequently used thansoundingfficiency. Dit soort geluidsbesparingen maken buyouts terug tot wat ze waren, louter namen. Na de crash wordt u door veel van deze bedrijven voor de rechter gedaagd en loopt u waarschijnlijk ongedeerd weg. Dus wanneer ga je de ladder op om de financiële structuur van je bedrijf volledig te vervangen?
Als u overweegt een upgrade in uw bedrijven balans zorg ervoor dat je praat met de juiste oren.
Alleen het nummer van het scenario. Mijn kantoor biedt diensten aan op het gebied van nalatenschappen en trusts en wij hebben cliënten met een groot aantal trustfondsen en nalatenschapsfondsen.
Welke beroepsorganisatie denkt u?
2. Complimenten en welkom mijn cliënt en ik gaan op zoek naar prospects en bestaande klanten en cliënten die dergelijke bedrijven hebben om te verzilveren. We passen onze linguïstiek aan om te zoeken naar tweets en posts met trefwoorden als gebruiksvoorwaarden, overtollige geldstromen, buyouts, collectieve beleggingen, Holdcover-evenementen, tekorttekeningen, om er maar een paar te noemen. Ik volg de Twitter van de klant of prospect en maak van de gelegenheid gebruik om hen te betrekken bij de nieuwe website. Dit geeft mij de gelegenheid om de juiste organisaties te identificeren die mijn cliënten zouden kunnen helpen met onze 35 jaar expertise op het gebied van belastingen, FASB, IRS, loonadministratie, boekhouding, enz.
Wat kost het u?
voor mij, na 5 minuten voor twitter, de gemiddelde toegevoegde waarde per uur door mijn cliënt of prospect die bezig is met het volgen van een van mijn of mijn updates zonder kosten (als ze een Twitter account hebben of niet – dat is een heel andere vraag)
kost ons $1.500,00 om 1 prospect te registreren, show case materiaal te kopen en een webinar bij te wonen. (dit is echter voor de 15 uur webinar en webinar alleen om ze naar de website te krijgen)
Of we onze klanten nu willen prikkelen of belonen, we vragen hen niet om meer dan 10 minuten op Twitter door te brengen of meer dan één webinar bij te wonen.
Als u meer rendement wilt hebben op uw investering in publiciteit en opvolging dan zijn hier de “4 belangrijkste voordelen van E-Marketing en e-Trade”
1. Gebruik twitter als een direct mail stuk als een alternatieve strategie om uw doelgroep te bereiken – dit is zeker een van de meest kosteneffectieve manieren om ze te bereiken. Maak visuele lengte artikelen en beleidsdocumenten en vertel het verhaal en bouw. Stuur ze niet om te lezen of te streven om te kopen.
2. E-Strategy valt onder situationeel enmentaal.
3. Veel minder duur dan post media deur tot deur of cold call.
4. Bouwt vertrouwen, geloofwaardigheid en maakt prospect comfortabel met u en onze diensten.
Ik hoop dat dit een beetje perspectief geeft. Onthoud dat u een uitgebreide lijst van prospects hebt die u dagelijks kunt gebruiken om te bouwen met een van de beste investeringsposities in Amerika. Hoe breed is uw database? Doe een inspanning om dit het begin van uw dag te maken.