Leren magneet lus

Ben je dringend op zoek naar een oplossing voor meer orde in huis? Dan hebben wij waarschijnlijk het antwoord voor je. De leren magneet lus is een simpel en betaalbaar product wat het verschil in jouw woning kunt maken. De leren lus is namelijk overal in huis inzetbaar, waaronder in de hal, keuken of in de badkamer! Je kunt van alles aan de magneet lus hangen om zo een georganiseerde woning te creëren. Soms kan een klein item al een heel verschil maken, zo ook de leren magneet lus!

Rommelige badkamer opknappen met leren magneet lus

In de badkamer komen magneet lussen goed van pas. Je kunt de lussen bevestigen aan de wand met een schroef of met behulp van een zuignap. Door de sterke magneet kun je van alles aan de lus hangen. Hang bijvoorbeeld handdoeken aan de leren magneet lus. Zo zwerven de handdoeken niet langer op de grond en heb je ze altijd bij de hand. Je kunt zelfs een speciale ring kopen die je aan de magneet lus kunt hangen. Vervolgens kun je de handdoek door deze ring steken. 

De leren magneet lus is verkrijgbaar in tientallen kleuren en past daardoor in ieder interieur. Kies voor klassiek zwart of wit, of kies voor een opvallend kleurtje, zoals paars of geel. Zelfs de sierschroef kun je personaliseren: je hebt keuze uit zwart, nikkel of messing. Verder heb je de mogelijkheid om drie verschillende maten te kiezen. De kleinste maat wordt aangeraden voor kleine handdoekjes, bijvoorbeeld voor bij de wasbak. Wil je graag dikke handdoeken ophangen? Dan kun je het beste kiezen voor medium of large. 

Met een leren magneet lus de keuken organiseren

Leren magneet lussen kunnen op allerlei plekken in huis worden ingezet. Zo ook in de keuken. Net zoals in de badkamer kun je de leren magneet lus inzetten om handdoeken op te hangen. Ook andere items, zoals pannenlappen of boodschappenlijstjes, kun je onder de magneet lus klemmen. De magneet kan zo’n 10 kilo tillen, dus je kunt er ook wat zwaardere objecten aan hangen. 

Door voorwerpen aan de muur te hangen houd je meer ruimte over in keukenkastjes. Bovendien heb door de leren magneet lus altijd een vast plekje voor je theedoeken. Het is vervelend als je theedoeken rondzwerven in de keuken, al helemaal omdat ze daardoor vaak op de grond belanden. Door een leren magneet lus op te hangen heb je de theedoek altijd bij de hand en blijven ze mooi schoon.